Trattoría Napoletana Da Carlo

tratoriadacarlo.jpg
Calle Dr. Manuel Candela, 79, Valencia, España
79 Carrer del Doctor Manuel Candela València Comunidad Valenciana 46021 ES
963 935 562963 935 562

Cierra: Martes no festivos / Closed: Tuesdays (except holidays) Precio / Price: 45 €

Carlo d’Anna regenta este restaurante napolitano, junto a su hijo Carmine y la cocinera Adela Crispino. Entre sus platos clásicos, la pasta con trufa blanca del Piamonte o la pasta con frutti di mare. Como novedades, los spaghetti con angulas del Perelló y huevos de corral de Viver o pasta con garbanzos y pulpitos. En los postres destaca la cassata siciliana. Tiene la mejor terraza urbana de la ciudad. Los lunes, pizza, ¡ma qué pizza!

Carlo d’Anna runs this Neapolitan restaurant, along with his son Carmine and chef Adela Crispino. Their classic dishes include pasta with Piamonte white truffle and seafood pasta. Less traditional is the spaghetti with surimi elvers from Perelló and free-range eggs from Viver, and the pasta with chickpeas and baby octopus. One of the highlights of their dessert menu is the Sicilian cassata. It boasts the best terrace in the city. Monday is pizza day… but what a pizza!

tratoriadacarlo.jpg 1 semana ago
Mostrando 1 resultado