-1.jpg

La DOP Ribera del Xuquer estima 160.000 tones de kaki

El kaki Per­si­mon de la Deno­mi­na­ció d’O­ri­gen Pro­te­gi­da, esti­ma acon­se­guir 160.000 tones de pro­duc­ció per a aques­ta tem­po­ra­da 2016. L’any pas­sat es van arre­ple­gar 110.000 tones, i per a la colli­ta que ve es pre­veuen 300.000, segons ha afir­mat, en la pre­sen­ta­ció de la cam­pan­ya, el pre­si­dent de DOP Ciri­lo Arnan­dis.

Més del 80% de la plan­ta­ció del kaki pro­vé de la Ribe­ra. Ciri­lo tam­bé va voler res­sal­tar la crei­xent plan­ta­ció del kaki que segueix aug­men­tant des de 2003: “hem acon­se­guit que el kaki Per­si­mon agra­de a tots”. El kaki s’ex­por­ta a més de 54 paï­sos, sobre­tot a Ale­man­ya, Fra­nça i Ità­lia. A l’ac­te de pre­sen­ta­ció, que es va cele­brar ahir 10 d’oc­tu­bre, van assis­tir el Pre­si­dent de la Gene­ra­li­tat Ximo Puig i la Con­se­lle­ra d’A­gri­cul­tu­ra, Ele­na Cebrián.

El kaki Per­si­mon de la Deno­mi­na­ció d’O­ri­gen Pro­te­gi­da, esti­ma acon­se­guir 160.000 tones de pro­duc­ció per a aques­ta tem­po­ra­da 2016. L’any pas­sat es van arre­ple­gar 110.000 tones, i per a la colli­ta que ve es pre­veuen 300.000, segons ha afir­mat, en la pre­sen­ta­ció de la cam­pan­ya, el pre­si­dent de DOP Ciri­lo Arnan­dis.

Més del 80% de la plan­ta­ció del kaki pro­vé de la Ribe­ra. Ciri­lo tam­bé va voler res­sal­tar la crei­xent plan­ta­ció del kaki que segueix aug­men­tant des de 2003: “hem acon­se­guit que el kaki Per­si­mon agra­de a tots”. El kaki s’ex­por­ta a més de 54 paï­sos, sobre­tot a Ale­man­ya, Fra­nça i Ità­lia. A l’ac­te de pre­sen­ta­ció, que es va cele­brar ahir 10 d’oc­tu­bre, van assis­tir el Pre­si­dent de la Gene­ra­li­tat Ximo Puig i la Con­se­lle­ra d’A­gri­cul­tu­ra, Ele­na Cebrián.

Compartir es vivir!

amadomio.jpg

Suscríbete a nuestro boletín

Reci­be toda la actua­li­dad en cul­tu­ra y ocio, de la ciu­dad de Valen­cia