CEAR organitza el III Sopar Solidari. Els Pobles de València amb les Persones refugiades

El III Sopar Solidari dels pobles de València amb les Persones refugiades serà el proper 28 de setembre a les 20:00 horas al Parc Lineal de Benimàmet.

Per tercer any consecutiu CEAR PV, amb col·laboració amb la Regidoria de Pobles de València, organizen el sopar solidari amb l’objectiu de sensibilitzar i incidir sobre la realitat de les persones refugiades a la societat valenciana. 

Donat el context de l’esdeveniment, aquest any hem volgut incidir en visibilitzar dos aspectes: la lluita de gènere i posar en valor l’horta, el nostre entorn. Per això mateixa, per una banda, totes les persones que pujaran a l’escenari seran dones i per l’altra, el càtering que servirà el sopar és una empresa d’incersió laboral que treballa amb productes de proximitat.

Per poder disfrutar d’aquest vetllada podeu adquirir les entrades a la plataforma On-line Notikumi o de manera física a l’Alcaldia de Benimàmet i a les mateixes oficines de CEAR PV . De la mateixa manera que si no podeu assistir però voleu col·laborar ho podeu fer a través de Notikumi amb la Fila Zero.

Recordeu que les entrades es poden adquirir fins el 26 de setembre.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.