La Diputació presenta el conte de Responsabilitat Social «La Comunitat de l’Olivera»

La delegació de Govern Obert i Participació, dirigida per la diputada Mentxu Balaguer, aposta per la sensibilització infantil a través d’una iniciativa que fomenta els valors de respecte i cooperació, entre altres.

La delegació de Govern Obert i Participació de la Diputació de València, dirigida per la diputada Mentxu Balaguer, ha presentat el conte La comunitat de l’Olivera, una publicació que serà distribuïda als ajuntaments de les comarques valencianes perquè els municipis la facen arribar als seus centres escolars.

 

Juntament amb la diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer, han assistit a l’acte de presentació el secretari autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente, la directora general de Participació, Mª Jesús Pérez Galant, el director general de Transparència, Atenció a la Ciutadania i Bon Govern, Andrés Gomis, els diputats Javier Montero, Joaquín Segarra i Jesús Gimeno, així com la cap del servei de Transparència, Govern Obert i Participació, Malena Ramírez Olmos i l’autora del conte, Aitana Carrasco. L’acte s’ha desenvolupat fent participar els assistents d’una immersió en la història.

 

La diputada Mentxu Balaguer ha explicat que el propòsit de l’edició d’este conte “és transmetre i fomentar els valors de la Responsabilitat Social perquè els xiquets i les xiquetes interioritzen conceptes i els consideren necessaris i imprescindibles en la seua forma de vida”.

En este sentit, la diputada Balaguer ha manifestat que “educar en cooperació, col·laboració, participació, respecte, consum o creixement sostenible farà a l’alumnat i els lectors i lectores del conte ser conscients que tots som necessaris i importants per a aconseguir un canvi en benefici del conjunt de la societat, per a viure en comunitat i convivència”.

 

Amb la creació d’este conte, la delegació de Transparència i Govern Obert continua duent a terme accions per a orientar i implementar processos i comportaments ètics, responsables i oberts, dirigits cap al bé comú i a garantir una millor qualitat de vida de la ciutadania i, en este cas, amb èmfasi en el desenvolupament sostenible.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.