«Per sempre pobles», el nou lema de la Diputació que estrena també logotip

La Diputació de València renova la seua imatge corporativa i també el seu eslògan per a afrontar el present i el futur amb il·lusions renovades i amb més modernitat, proximitat i transparència.

El president de la Diputació, Toni Gaspar, davant del nou logotip.

La Diputació de València va commemorar aquest dimarts, dia 14 de febrer, el seu 210 aniversari que va aprofitar per a presentar el seu nou logotip corporatiu i també el seu nou eslògan que a partir d’ara serà Per sempre pobles.

Un logotip que ha sorgit d’un concurs participatiu en el qual ha estat involucrada l’Associació del Disseny de la Comunitat Valenciana (ADVV) i que va guanyar l’estudi de disseny Atipus. Precisament, aquesta aposta pels dissenyadors professionals per a treballar de la mà de les institucions públiques va ser un dels aspectes que més es van destacar en l’acte que va tenir lloc al Caixaforum de València ubicat en l’Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Els dissenyadors del nou logo de la Diputació.

Aquest espai futurista i obert al públic era l’escenari ideal per a fer valdre i per a llançar al món no sols aquesta nova imatge, sinó també el que ella suposa. Més proximitat, més transparència, més humanitat en el tracte entre les institucions i la ciutadania a la qual representen.

Perquè, com deien diversos alcaldes en l’emotiu vídeo de presentació que es va exhibir a l’acte, “La Diputació el millor que té és que sempre estan ací. Sols has d’agafar el telèfon i contar-los el que et fa falta”.

Sí, perquè la Diputació, com deia un dels seus eslògans anterior és “l’ajuntament d’ajuntaments”, per això ara vol reivindicar eixe “per sempre pobles” perquè què seria dels pobles, sobretot dels més menuts, sense una institució com la Diputació que els recolze, com deia aquell altre eslògan “colze a colze amb els ajuntaments”.

L’Adeu avançat de Toni Gaspar

Toni Gaspar amb el seu equip.

Un altre dels moments més emotius de l’acte va ser quan l’actual president de la Diputació, Toni Gaspar, recordava el que ja havia anunciat uns dies abans, que no continuarà al capdavant de l’ajuntament de Faura i, per tant, tampoc al capdavant de la Diputació.
“20 años cosidos a retazos
De urgencias, disimulos y rutinas
20 años cumplidos, en mis brazos
Con la carne del alma de gallina”
Amb aquesta lletra del mestre Joaquín Sabina es acomiadava Toni Gaspar d’aquesta institució. Ella també citava a valencians il·lustres com Vicent Andrés Estellés
“Assumiràs la veu d’un poble
i serà la veu del teu poble,
i seràs, per a sempre, poble”

Per això, també, “Per sempre pobles”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.