València Cuina Oberta torna entre el 20 al 30 d’octubre amb una oferta de 59 establiments, entre ells els restaurants amb estrella Michelín El Poblet, Ricard Camarena i Riff, i dues novetats: Estaciones i Sucede. La regidora de Turisme, Sandra Gómez, i el director de Turisme València, Antoni Bernabé, han presentat la XV edició de València Cuina Oberta, que ofereix les propostes de la millor gastronomia de la ciutat a un preu fix 20 euros al migdia i de 30 per a sopar begut aparte. Els restaurants amb estel Michelín tenen un suplement de 15 euros. Els socis del Club han pogut reservar des de les 10:00 hores d’aquest dijous i per al públic en general s’obrin les reserves a partir de les 13:00 hores. En aquesta edició l’oferta inclou també a clàssics com Alejandro del Bou, Askua, Kaymus, Contrapunt Els Arts o Macel.lum, entre uns altres.
Més informació en www.cuinaoberta.com
València Cuina Oberta torna entre el 20 al 30 d’octubre amb una oferta de 59 establiments, entre ells els restaurants amb estrella Michelín El Poblet, Ricard Camarena i Riff, i dues novetats: Estaciones i Sucede. La regidora de Turisme, Sandra Gómez, i el director de Turisme València, Antoni Bernabé, han presentat la XV edició de València Cuina Oberta, que ofereix les propostes de la millor gastronomia de la ciutat a un preu fix 20 euros al migdia i de 30 per a sopar begut aparte. Els restaurants amb estel Michelín tenen un suplement de 15 euros. Els socis del Club han pogut reservar des de les 10:00 hores d’aquest dijous i per al públic en general s’obrin les reserves a partir de les 13:00 hores. En aquesta edició l’oferta inclou també a clàssics com Alejandro del Bou, Askua, Kaymus, Contrapunt Els Arts o Macel.lum, entre uns altres.
Més informació en www.cuinaoberta.com
Comparte esta publicación
Suscríbete a nuestro boletín
Recibe toda la actualidad en cultura y ocio, de la ciudad de Valencia