València fomenta els mercats municipals amb cinc grans xefs valencians

L’Ajuntament de València tracta de conscienciar sobre la importància de comprar als mercats municipals amb una campanya protagonitzada per cinc xefs de la Comunitat Valenciana.

Mercat Central de València.

La Comunitat Valenciana és, cada vegada més, una referència gastronòmica nacional i internacional. Els seus restaurants atrauen, per si mateixos, a persones de tot arreu a les nostres terres. Uns locals i uns xefs que es nodreixen, en gran manera, dels productes que es produeixen a les nostres terres. Precisament, per a impulsar aquests productes així com els mercats municipals on es venen l’Ajuntament de València ha llançat una campanya amb 5 dels millors xefs de la ciutat. Ells i elles parlaran de per què són un lloc tan autèntic i per què cal comprar en ells.
Rakel, de Karak; Javi Núñez, de Gallina Negra; Mar Soler, de 2 Estaciones; Arturo Salvetti i Marta Castillejo, de Bar Trinchera; i Román Navarro, de Tonyina i Anyora homenatgen els mercats amb una sessió de fotos i uns missatges plens d’entusiasme, afecte i respecte a un ecosistema que ofereix el millor producte de proximitat, de temporada i exòtic, i a més del producte t’ofereix una experiència vital plena d’olors, colors, aromes i sabors que fan del mercat l’epicentre i ànima de la ciutat.

Les frases de la campanya són:

«Anar al mercat és garantia de tindre varietat, de trobar producte estacional en el seu millor moment i en la seua millor qualitat» (Román Navarro, d’Anyora i Tonyina).

«Un mercat és moviment, és varietat. A mi em torna boja la varietat del mercat.» (Rakel, de Restaurant Karak).

«És un ecosistema total. De colors, d’olors, és visual. És una manera de viure… és una alegria» (Arturo Salvetti, de Bar Trinchera).

«Sentir-te reconegut i que et diguen Xavi, Elena o Marta… Et reconeixen les venedores i això no ho trobaràs en un altre lloc». (Marta Castillejo de Bar Trinchera).

«El rebombori de la gent et desperta, m’inspira» Javi Núñez de Gallina Negra

«Gràcies a la gent dels mercats tenim eixe producte tan bo. Eixa fidelitat que tenen cap al producte és el que els agraïm» Mar Soler de Restaurant Dos Estaciones

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.