Expojove es reubica en Benicalap, Algirós, la Petxina i els barris visitats per la missatgera Caterina

El Centre Municipal d’Activitats per a Persones Majors Jubiocio, de Benicalap, el Centre de Joventut d’Algirós i el Centre Cultural i Esportiu La Petxina seran els espais tancats que acolliran part de la programació cultural afectada per la suspensió divendres passat de l’edició d’enguany d’Expojove, atesa la recomanació de les autoritats sanitàries per l’agreujament de l’evolució de la pandèmia. A més, part dels espectacles acompanyaran la missatgera Caterina en la seua visita als barris i pobles de la ciutat per arreplegar les cartes dels xiquets i xiquetes als Reis d’Orient.

 

El complex cultural La Petxina.

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que s’ha fet “un treball de valent per reubicar espectacles i així garantir l’accés dels xiquets i xiquetes a una programació cultural nadalenca segura i alhora donem eixida al treball de les companyies contractades i afectades per la suspensió sobtada d’Expojove”. En eixe sentit, ha recalcat que “el món de la cultura ha sigut un dels més maltractats per la pandèmia i volíem oferir una alternativa per a tots eixos actors, actrius i personal tècnic que tenien estes dates reservades per a Expojove”.

 

La recol·locació de les activitats comptarà, d’una banda, amb tots els enclavaments a l’aire lliure que a partir de demà visitarà la missatgera Caterina. Així, d’11 a 13 hores la companyia Opakar-Orgos actuarà demà al parc de l’Oest; dijous, a la plaça de sant Jeroni de Torrefiel; divendres, a l’amfiteatre del Parc Lineal de Benimàmet; el dia 2, al Parc Central (juntament amb Produccions Scura-Satsuma); el 3, al parc de Marxalenes; el 4, a la plaça del Santíssim Crist de Natzaret.

D’altra banda, Jubiocio, la Petxina i el Centre de Joventut d’Algirós acolliran des de demà fins el dia 5 de gener diversos espectacles, com ara Crea! de Dinamo, Rodar i rodar d’Horta Teatre, Els Supermúsics, la Gala Circ, Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics més la Banda de les Feretes, la Companyia de Row, la Glüps Band, Nanets Band Rock, Irruixa i Scargots, Ramonets, l’espectacle ‘El rock and roll és cosa també de xiquets’ i Festa Pop! dels Pop’s Corn.

La nova programació d’Expojove es pot consultar en aquest link.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.