L’IVC presenta a la Filmoteca el cinema experimental de Johann Lurf

L’Institut Valencià de Cultura presenta a la Filmoteca dos programes que recullen l’obra de l’artista visual austríac Johann Lurf, organitzats en col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema de Gijón.

En el primer programa es presenta, el dijous 6 a les 18:00h, el llargmetratge titulat Asterisc, un fascinant viatge interestel·lar per la història del cinema compost per plans de cels estrelats extrets de més de 550 pel·lícules, que també forma part de les jornades «Swap Footage».

El segon programa, que es presenta el divendres 7 a les 22:30h, és una selecció dels seus curtmetratges, treballs experimentals que reflexionen sobre la imatge en moviment (Untitled, The Quick Brown Fox Jumps Over the Lazy Dog, Vertigo Rush) i la representació del temps i l’espai (A to A, Reconnaissance, Embargo).

Les obres del jove cineasta austríac Johann Lurf (Viena, 1982) han sigut mostrades en festivals internacionals de referència com Sundance, Rotterdam, Toronto, Viennale o Karlovy Vary, entre d’altres.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.