El festival Cabanyal Íntim comença la venda d’entrades en línea

El festival Cabanyal Íntim presentarà aquesta primavera un recorregut escènic i performatiu a través d’una trentena de propostes que han sigut seleccionades entre més de 150 peces presentades al certamen.

Propostes repartides entre peces breus i llargues, Íntims familiars i Íntims a la nit, que es desenvoluparan en espais no convencionals del barri. La trobada d’experimentació Territori Performance aconsegueix enguany la seua setena edició i aterrarà, com ja és habitual, en les entranyes del Teatre El Musical amb 6 propostes.

Gran presència femenina i aposta pels més joves

L’oferta escènica d’enguany està marcada per la gran presència de les dones com a creadores i directores dels treballs que es presenten, així com el protagonisme de les noves dramatúrgies. Una novetat absoluta d’aquesta edició,  és el nou espai Joves Íntims Experimenten, es dona suport i visibilitat a eixes companyies emergents carregades d’idees i de talent que sens dubte ens sorprendran amb els seus projectes innovadors.

Al costat de la programació oficial, les entrades de la qual estan ja a la venda des de la web cabanyalintim.com, el festival dinamitzarà el barri amb una sèrie d’activitats que servisquen per a reflexionar i ser punt de trobada entre persones. Una oferta que abastarà des de tallers de dramatúrgia, presentació de llibres, passejos pel barri, recorreguts participatius de dansa itinerant o un particular homenatge al pintor i cartellista valencià Josep Renau amb un cicle de ponències.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.