El teatre Principal presenta «La casa del dolor»

L’Institut Valencià de Cultura presenta l’obra «La casa del dolor» al Teatre Principal de València de l’11 al 13 de març. Una obra escrita i dirigida pel valencià Víctor Sánchez Rodríguez. Es tracta d’una producció del Teatre Nacional de Catalunya que ha comptat amb la col·laboració de l’IVC on va ser estrenada.

L’obra està interpretada pels actors catalans i valencians Antonio Escámez, Amparo Fernández, Júlia Genís, Lina Lambert, Pol Monem i Carles Sanjaime.

Una família es reuneix per sopar en honor d’en Juli, el fill, que ha acabat la carrera de piano. Han preparat un festí. Però en Juli no es presenta. Davant d’aquesta desaparició, cada familiar afronta la situació de manera diferent: la mare buscarà consol i ajuda; el pare sortirà a la recerca dels llocs que freqüentava i la germana es tancarà a casa envoltada de melodrames i benzodiazepines. Els camins de cadascú entraran en un laberint oníric, còmic i sorprenent a través dels quals descobrirem els fantasmes d’una família que semblava modèlica.

Horaris: Divendres: 20 h. · Dissabte: 20 h. · Diumenge: 18 h.

Preus: Butaques de pati, Llotges platea, Llotges Principals i Davanteres 1 pis: 24.- € Butaques primer pis i llotges primer pis: 22- € Davantera segon pis: 20- € Butaques segon pis: 18- € Preu Jove: 12€ (fins a 30 anys amb identificació) i Carnet Jove (fins dues entrades per carnet) Descomptes: 30%: grups de més de 10 persones, Habitants del Rialto, carnet jubilat, carnet d’estudiant, carnet biblioteques. 50%: grups de més de 20 persones i Targeta DARDE

Notes: Durada: 1 hora i 30 minuts aprox. Edat + 16 anys

Compra d’entrades a la web del Teatre Principal de València.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.