«Germans», d’Esclafit Teatre, inicia el cicle de companyies valencianes al Rialto

«Germans» estarà al Teatre Rialto del 24 al 27 de març. El cicle compta amb la presència de deu companyies valencianes de teatre, dansa i circ.

Del 24 al 27 de març, el Teatre Rialto tindrà en cartell l’obra Germans, de la companyia valenciana Esclafit Teatre.


Amb aquestes representacions s’inicia el cicle d’exhibició de companyies valencianes que portarà a l’escenari del Rialto deu propostes de companyies valencianes de teatre, dansa i circ, i que s’allargarà fins al mes de juny.

Germans és una comèdia de Pasqual Alapont, interpretada per Morgan Blasco i Alberto Baño i dirigida per Ivan Jiménez. Es tracta d’una comèdia amb situacions i diàlegs hilarants, amb aquell punt de tendresa i risc que està sempre present en els textos d’Alapont.

Els germans Paco i Gaspar es troben per a vendre la casa i arreglar l’herència familiar després de la mort de son pare. Des que Paco va emigrar a Colòmbia amb Montse, només s’han vist una vegada i, des d’això, han passat ja vint-i-cinc anys. Mentrestant, han ocorregut moltes coses i cada un ha fet la seua vida. Tanmateix, els dos continuen ancorats en el temps que van compartir de més joves i també en la relació d’amor-odi que van mantindre amb son pare.

El pròxim espectacle del cicle de companyies valencianes serà Els Villalonga, de L’Horta Teatre, que estarà al Teatre Rialto del 31 de març a l’1 d’abril.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.