Tornen els concerts a la Capella de la Sapiència de La Nau

Al llarg de tot el curs, el Centre Cultural La Nau organitza una sèrie d’activitats que canalitzen la projecció de la cultura musical. Sobretot es realitzen concerts de música de cambra, instrumental i vocal, en la Capella de la Sapiència de l’edifici històric de La Nau.

En els programes d’estos concerts se seguix una línia de suport a la música valenciana per mitjà de la inclusió sistemàtica de compositors del nostre àmbit i, al mateix temps, d’autors que pertanyen a l’àrea de cultura de la Xarxa d’Universitats de l’Institut Joan Lluís Vives. Així i tot, la programació està oberta a tot tipus d’autors i estils i presta una especial atenció cap a la música antiga i la del segle XX.

Junt amb els concerts, també s’organitzen altres activitats, taules redones i conferències en què es dedica un interés particular cap a temes musicals de l’entorn valencià. Els concerts de novembre, sempre els dimecres, comptaran amb músics com Àngela Edo, Ana Perona o María Camañez, així como amb Albert Recassens i Josep R. Gil-Tàrrega en la direcció, entre d’altres.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.