València celebrarà el jorn mundial dels animals

Un any més l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Benestar Animal, celebra el Dia Mundial dels Animals amb una nova edició de la Fira Animalista. Serà el diumenge 7 d’octubre, “quan tot un seguit d’activitats reafermaran el compromís del govern de Joan Ribó amb el respecte, la defensa i la protecció dels animals”. La celebració, per motius de calendari, arriba enguany tres dies després de la commemoració del Dia Mundial dels Animals.

La jornada d’activitats s’encetarà a les 11:00 hores i s’estendrà fins les 20:00 hores al tram IX del jardí del Túria, entre els ponts de l’Exposició i de les Flors. Hi ha previst tot un seguit d’activitats, tallers, exhibicions i desfilades per a tots els públics organitzades per la Regidoria de Benestar Animal. A més, la Fira Animalista comptarà novament amb la presència de més d’una trentena d’associacions i entitats implicades en la defensa i protecció dels animals, que donaran a conèixer el paper que desenvolupen diàriament en el nostre territori.

La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, ha fet una crida perquè la ciutadania “s’acoste a disfrutar i descobrir el gran treball que de forma permanent es realitza des de l’Ajuntament i també des de molts col·lectius per preservar el benestar dels animals en el dia a dia”. A més, ha destacat la importància que té la conscienciació ciutadana en qüestions fonamentals des de la perspectiva del benestar animal com ara el foment de les adopcions i la reducció dels abandonaments.

Fira Animalista Jardí del Túria > 7 d’octubre

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.