La Ferradura conquista la Patacona
El restaurant fundat en 1965 es permet el luxe de donar de menjar a 120.000 persones a l’any en una de les millors ubicacions de la costa valenciana.
Un dels restaurants amb més nom de la platja valenciana és La Ferradura. Ubicat en l’Avinguda Mare Nostrum nº42, a la platja de Patacona, en Alboraia, el local que ara regenta el cabanyaler Pepe Ripoll, continua donant un nivell òptim diàriament al llarg de tots els dies de l’any.
L’origen d’aquest negoci es remunta a un humil merendero platger plantat en 1965 a la platja de la Malva-rosa. Des d’aquells fregitons primigenis a la modernitat funcional actual de La Ferradura han passat dècades. El món ha canviat, el turisme ha canviat el món, i ara el local, amb capacitat per a 1.500 persones (distribuïdes en 5.400 metres quadrats), es permet el luxe de donar de menjar a 120.000 persones a l’any. Que està prompte dit.
El camí fins arribar ací no ha sigut fàcil. Quan la Patacona era una platja deserta i agra ells ja estaven allí. No va ser fins a l’any 2002 que es va iniciar la reparcel·lació i urbanització de la zona. En 2006 és quan va nàixer l’actual edifici que alberga el restaurant.
Continua llegint la crítica de Joan Garí en el Almanaque Gastronómico CV
Compartir es vivir!
Suscríbete a nuestro boletín
Recibe toda la actualidad en cultura y ocio, de la ciudad de Valencia