La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha presentat avui la primera edició del programa gastronòmic de València Turisme “València Cuina Oberta a les comarques” acompanyada pel president de Gastrónoma, Carlos Mataix; el gerent de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV), David Izquierdo, i el xef del Restaurant Casa Manolo de Daimús, Manuel Alonso.
Tal com ha explicat Pilar Moncho, la nova acció de València Turisme “naix del conveni de col·laboració amb la Fundació Turismo Valencia, subscrit aquest mateix any, i amplia el ja consolidat programa València Cuina Oberta portant-ho a les comarques perquè tothom conega la cuina dels nostres pobles”.
València Cuina Oberta Comarques se celebrarà del 17 al 27 de novembre, de dijous a diumenge, en 19 restaurants de 17 municipis i 10 comarques que oferiran 38 menús a preus assequibles que oscil·len entre els 20 i els 45 euros.
El llistat complet de restaurants està disponible, el pròxims dies, en la web www.valenciacuinaoberta.com a través de la qual s’han de realitzar les reserves i abonaments corresponents.
La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha presentat avui la primera edició del programa gastronòmic de València Turisme “València Cuina Oberta a les comarques” acompanyada pel president de Gastrónoma, Carlos Mataix; el gerent de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV), David Izquierdo, i el xef del Restaurant Casa Manolo de Daimús, Manuel Alonso.
Tal com ha explicat Pilar Moncho, la nova acció de València Turisme “naix del conveni de col·laboració amb la Fundació Turismo Valencia, subscrit aquest mateix any, i amplia el ja consolidat programa València Cuina Oberta portant-ho a les comarques perquè tothom conega la cuina dels nostres pobles”.
València Cuina Oberta Comarques se celebrarà del 17 al 27 de novembre, de dijous a diumenge, en 19 restaurants de 17 municipis i 10 comarques que oferiran 38 menús a preus assequibles que oscil·len entre els 20 i els 45 euros.
El llistat complet de restaurants està disponible, el pròxims dies, en la web www.valenciacuinaoberta.com a través de la qual s’han de realitzar les reserves i abonaments corresponents.
Comparte esta publicación
Suscríbete a nuestro boletín
Recibe toda la actualidad en cultura y ocio, de la ciudad de Valencia











