La Filmoteca d’Estiu projecta «La llibreria» en V.O. amb subtítols en valencià

La Filmoteca d’Estiu projecta el 3 d’agost a les 22:30 hores, als jardins del Palau de la Música, La llibreria (2017), d’Isabel Coixet, en versió original amb subtítols en valencià. La pel·lícula es podrà veure també el dissabte, 4 d’agost.

La llibreria és una adaptació de la novel·la homònima de Penelope Fitzgerald i un film sobre el valor de la literatura i la importància de lluitar per les causes justes. La llibreria és també un homenatge emotiu a la lectura i una reivindicació del paper proactiu de la dona en la societat.

Protagonitzada per Emily Mortimer, el veterà Bill Nighy i la nominada a l’Oscar Patricia Clarkson, La llibreria va inaugurar la Seminci de Valladolid i es va presentar al Festival de Berlín. La pel·lícula més nominada als Goya de la carrera d’Isabel Coixet va obtindre finalment els premis a Millor Pel·lícula, Millor Directora i Millor Guió.

A final dels anys cinquanta, Florence Green decideix fer realitat un dels seus somnis més grans: abandonar Londres i obrir una petita llibreria en un poble de la costa britànica. Però, sorprenentment, aquesta decisió desencadenarà tot tipus de reaccions entre els habitants de la localitat.

Organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Nedgia Cegas i la col·laboració de Cervesa Turia.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22:30 hores i la taquilla s’obri a les 21:00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros, i de 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

null
Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.