L’IVC acull a la Filmoteca les jornades «Cine por venir»

La Filmoteca acull el dijous 29, a les 20:00h, una sessió de les jornades Cine por venir, que inclou la presentació del número dotze de la revista Concreta i la projecció del clàssic experimental Umbracle (1972), de Pere Portabella. En l’acte de presentació de la revista dedicada a les jornades intervenen Nuria Enguita, Sonia Martínez i Sofia Asencio.

La iniciativa Cine por venir sorgeix fa sis anys amb l’objectiu d’activar una comunitat d’agents, individuals i col·lectius, al voltant del cinema contemporani menys convencional i més experimental, amb la qual cosa es constitueix en l’única plataforma valenciana dedicada en exclusivitat a aquest tipus de cinema.

En 2018, Cine por venir proposa una versió processual de si mateix, amb unes jornades titulades Esto no es una película. Les jornades se celebren del 23 d’octubre al 20 de desembre a l’IVAM, Las Naves, La Posta i la Filmoteca.

Cine por venir també presenta a la Filmoteca Esto no es una película (2011), del director iranià Jafar Panahi, el divendres 30 a les 22:30h i el dimarts, 4 de desembre, a les 20:00h.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.