Pablo Rus Broseta dirigeix el concert líric «Noves Veus» a Les Arts

Pablo Rus Broseta (Godella, 1983) dirigeix el concert líric Noves Veus, amb el qual es presenta la X promoció del Centre Plácido Domingo, el dissabte 17, al Palau de les Arts, i el diumenge 18, en l’Auditori de Castelló.

El jove mestre valencià debuta amb la formació titular de Les Arts, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), amb un programa integrat per pàgines operístiques de Gluck, Mozart, Donizetti i Rossini.

Actual director associat de la Simfònica de Seattle i director musical de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, Rus Broseta està considerat com una de les joves batutes amb més projecció.

Sobre l’escenari del Teatre Martín i Soler, seu del Centre Plácido Domingo, du a terme aquest dissabte, a les 19.00h, la seua presentació formal, la desena promoció d’aquest projecte, formada per Vittoriana De Amicis, Pau Armengol, Alberto Bonifazio, María Caballero, Juliette Chauvet, Arturo Espinosa, César Méndez, Andrea Orjuela, Mariam Pirtskhalaishvili, Matheus Pompeu, Vicent Romero, Mark Serdiuk, Marta Di Stefano, Olga Syniakova i Camila Titinger.

Un dia després, Pablo Rus Broseta viatjarà amb els artistes del Centre Plácido Domingo i l’OCV a Castelló per a oferir a l’Auditori, a les 19.30h, aquest mateix programa.

En aquest sentit, Les Arts recorda que les entrades per al concert Noves Veus al Teatre Martín i Soler estan esgotades, excepte el percentatge del 5 % de l’aforament que es reserva per a la venda el mateix dia de l’espectacle.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.