La Fundació Baleària organitza noves exposicions a El Verger, Pedreguer i Dénia

La Fundació Baleària organitza dues exposicions aquest mes de febrer. La primera d’elles serà a càrrec de l’artista pegolí Fernando Seguí a la Casa Municipal de Cultura de Pedreguer i l’altra mostrarà l’obra de Adriana Figueiras, a la Torre dels Ducs de Medinacelli de El Verger.

La primera mostra s’inaugura el proper divendres 7 de febrer a les 20.00 hores, i pel que respecta a la segona, titulada “Rosa Sum”, obrirà les seues portes el dissabte 8 del mateix mes a les 12.30 hores.

Cap destacar, que l’obra de Seguí, a Pedreguer, combina pintura i escultura, i estarà exposada a l’esmentada sala fins el diumenge 29 de febrer. Es podrà visitar en horari de dilluns a divendres des de les 9.00 fins les 22.00 hores i dissabtes des de les 9.00 fins les 14.00 hores.

Per altra banda, a El Verger, l’exposició de l’arquitecta i dissenyadora Figueiras es podrà visitar fins el 9 de març. L’horari és de dimarts a dissabte des de les 17.00 hores fins les 20.00 hores.

Baleàrics Músics a Dénia

A més, cal recordar que la Fundació també organitza l’exposició de l’obra col·lectiva Baleàrics Músics a l’espai d’art de Els Magazinos a Dénia. Una mostra d’artistes provinents tant de les Illes Balears, com de València i també d’Argèlia. Aquesta, es podrà veure a aquest complexe gastro-cultural fins el dia 1 de març.

La Fundació Baleària organitza mensualment exposicions a les seues Llonges de la Cultura, espais d’intercanvi d’art, pintura i escultura. Es tracta d’un programa que l’entitat ve duent a terme des de fa diversos anys i que té a veure amb la seua voluntat de col·laborar amb artistes de tota la Mediterrània, per mostrar la seua obra als distints territoris on opera la naviliera.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.