La Mutant porta «Rebota, rebota y en tu cara explota», una reflexió sobre la violència de gènere

«Ens hauria d´explotar la vida a la cara més sovint«. Així de directe i descarnat es presenta Rebota, Rebota y en tu cara explota, l’espectacle amb el qual La Mutant tancarà la seua programació de 2018 el pròxim dissabte 22. Un muntatge, creat per la performer Agnés Mateus i l’artista multidisciplinari Quim Tarrida, que suposa una reflexió sense filtres sobre la violència de gènere i la passivitat social amb què es tracten unes agressions que, malauradament, s’han convertit en part de la nostra vida diària.

Rebota, rebota y en tu cara explota és tota una declaració d’intencions des del seu mateix títol. Una obra que crida a les coses pel seu nom, sense pors ni tabús, i posa el focus en temes tan espinosos com els assassinats masclistes o els sistemes patriarcals.

Tot i que la intenció dels seus responsables mai va ser la de fer comèdia, l’espectacle no defuig en cap moment el component humorístic. Rebota, rebota y en tu cara explota, segona col·laboració entre Mateus i Tarrida després Hostiando a M, va ser reconeguda amb el Premi de la Crítica 2017 al millor espectacle de Noves Tendències.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.