«Parla Cony Parla!», humor i ironia per trencar tabús al Teatre Micalet

El Teatre Micalet acollirà, des del divendres 13 de març, i fins al diumenge 15, Parla Cony Parla!, una peça de la companyia Unaovarias que persegueix trencar tabús i reflexionar, des de l’humor i la ironia, al voltant de la biologia de la dona i la seua relació amb les convencions socials establertes.

Què expulsem quan menstruem? Què és el porno feminista? Quants tipus d’orgasmes femenins hi ha? Són algunes de les qüestions que es tractaran de respondre en aquest espectacle multidisciplinar que intercala teatre, dansa i música en directe.

Parla Cony Parla! naix com a idea original de María Sorribes, qui, conjuntament amb Arantxa Lecumberri, María Martí i Laura Bellés, protagonitzarà una obra a la qual quatre dones alçaran la seua veu, acompanyades per la música de Samuel Vilu, per fer front als esquemes impostos i lluitar per una societat més justa.

Aquest espectacle forma part d’una sèrie d’obres de companyies externes que, fins al mes de maig, visitaran cada setmana el Teatre Micalet. Joanot, interpretada per Joan Nave, El gat de Schorödinger, amb text de Miguel Seguí, o la peça dirigida per Manel Dueso, Pensem (Pausa). A la merda!!!,  seran alguns dels espectacles que precediran a l’estrena de la 34 producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.