El res­tau­rant Racó de l’Ar­nau, ubi­cat a l’A­vin­gu­da de les Corts Valen­cia­nes, 39, té en la seua cui­na al jove d’Al­be­ric Vicent San­chis Cogo­llos. Vicent ha sigut molt pre­coç: als quin­ze anys ja estu­dia­va el grau mit­jà de cui­na a Xest. De segui­da va des­ta­car com a xef. Fins el 2018 va regen­tar el res­tau­rant Con­tra­pun­to de la Ciu­tat de les Arts i les Cièn­cies i des­prés se’n va anar a Cuba a asses­so­rar gas­tro­nò­mi­ca­ment la cade­na Melià. Quan vaig sen­tir aquest punt de la seua bio­gra­fia no em vaig estar de con­­tar-li l’odissea de Ser­gio Iñí­guez i la seua pae­lla cuba­na.

La pae­lla tra­di­cio­nal, pre­ci­sa­ment, és una de les recep­tes on Vicent San­chis des­ta­ca en la seua res­pon­sa­bi­li­tat actual com a cui­ner d’El Racó de l’Arnau. No ha de ser tan difí­cil cui­nar una bona pae­lla i, tan­ma­teix, molts a Valèn­cia hi nau­fra­guen. La de Vicent, ho puc cer­ti­fi­car, és dig­na del pala­dar més exi­gent.

 

Con­ti­nua lle­gint la crò­ni­ca de Joan Garí en el Alma­na­que Gas­tro­nó­mi­co CV

Comparte esta publicación

amadomio.jpg

Suscríbete a nuestro boletín

Reci­be toda la actua­li­dad en cul­tu­ra y ocio, de la ciu­dad de Valen­cia