El restaurant Racó de l’Arnau, ubicat a l’Avinguda de les Corts Valencianes, 39, té en la seua cuina al jove d’Alberic Vicent Sanchis Cogollos. Vicent ha sigut molt precoç: als quinze anys ja estudiava el grau mitjà de cuina a Xest. De seguida va destacar com a xef. Fins el 2018 va regentar el restaurant Contrapunto de la Ciutat de les Arts i les Ciències i després se’n va anar a Cuba a assessorar gastronòmicament la cadena Melià. Quan vaig sentir aquest punt de la seua biografia no em vaig estar de contar-li l’odissea de Sergio Iñíguez i la seua paella cubana.
La paella tradicional, precisament, és una de les receptes on Vicent Sanchis destaca en la seua responsabilitat actual com a cuiner d’El Racó de l’Arnau. No ha de ser tan difícil cuinar una bona paella i, tanmateix, molts a València hi naufraguen. La de Vicent, ho puc certificar, és digna del paladar més exigent.
Continua llegint la crònica de Joan Garí en el Almanaque Gastronómico CV
Comparte esta publicación
Suscríbete a nuestro boletín
Recibe toda la actualidad en cultura y ocio, de la ciudad de Valencia