Andreu Valor presenta el seu nou disc «Insurrecte» a La Mutant

Acords de denúncia i lletres d´insurrecció. Baix aquesta premissa presenta Andreu Valor seu nou disc a La Mutant, el proper dijous 20, a les 20 hores, un treball amb el qual el cantautor de Cocentaina inaugura una nova etapa basada en el desig d’experimentació i en una contundent reformulació sonora. Amb el títol de Insurrecte, el vuitè LP de Valor viurà la seua posada de llarg en l’espai de Joan Verdaguer amb un objectiu clar: evidenciar aquest esperit renovador sense renunciar als directes subtils i propers, ni tampoc a aquesta essència intimista on sempre està present la preocupació social.

Considerat com un dels artistes més destacats de la nova cançó valenciana, Valor va començar la seua trajectòria el 2007 i des d’aleshores ha publicat un total de set treballs discogràfics. El 2020 arribarà als mil concerts i per aquesta raó Insurrecte suposa un punt d´inflexió imprescindible en la seua carrera, donant lloc a un nou concepte i una nova escenografia però mantenint el compromís de defensar el món que ens toca viure.

El concert d’Andreu Valor serà el primer dels múltiples esdeveniments musicals que La Mutant acollirà dins de la nova temporada que va començar el 14 de febrer amb l’estrena de Tres, de Taiat Dansa. Propostes amb un marcat component social i allunyades de convencionalismes, les següents mostres de les quals seran els directes de Lagartija Nick (28 de febrer) i el que unirà Tesa, Escarlates i Las Hijas de la Cumbia amb motiu del Dia de la Dona (7 de març ). I no seran les úniques, perquè fins al pròxim mes de juny formacions com Le Dancing Pepa i Gener contribuiran a consolidar a La Mutant com el referent de l’inconformisme cultural de València.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.