El Festival de Jazz de Peníscola arriba al seu equador amb el concert de Salvador Sobral

El Festival Internacional de Jazz de Peníscola arriba a l’equador de la seua 15a edició amb els concerts del quartet valencià Fabián Barraza Django’s Quartet que presenta divendres, 20 de juliol, un espectacle basat en el repertori clàssic del ‘Hot Club de France’, i el molt esperat recital del portugués Salvador Sobral, un dels caps de cartell del festival d’enguany i reconeguda figura internacional del jazz, que tindrà lloc dimarts, 24 de juliol.

El Festival Internacional de Jazz de Peníscola està organitzat íntegrament per l’Institut Valencià de Cultura i té lloc a l’Auditori de Peníscola, que acull quatre concerts molt variats dins del gènere.

Després del concert de Salvador Sobral, serà el torn de la nord-americana Champian Fulton, pianista i vocalista i fidel defensora de la tradició del jazz, que tancarà el festival divendres 27 amb una carismàtica posada en escena.

Les entrades dels diversos concerts que componen el festival es poden adquirir a la pàgina del festival i tenen un preu d’entre 10 i 20 euros.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.