La Mostra Viva renaix

Torna la Mostra Viva del Mediterrani 2016 amb una proposta més ambiciosa i internacional, però amb el mateix objectiu: fer de València un lloc de trobada i de debat sobre les cultures i els conflictes del mar Mediterrani.

La inauguració va ser divendres passat 7 d’octubre en el Palau de la Música i estarà fins el dissabte 15 en el Teatre Principal. L’esquema de vuit àrees temàtiques es manté amb la Mostra de Cinema del Mediterrani, que oferirà llargmetratges, documentals i curtmetratges de la majoria dels països de la Ribera, amb especial atenció al cinema valencià, kurd, palestí, sahrauí i al cinema fet per dones. La programació de cinema és un dels pilars bàsics de MVM i s’articula entorn dels cicles homenatges a Ossama Mohammed, Ettore Scola, Enrique Navarro i Manolo Calvo.

El programa inclou exposicions, taules redones, lectures poètiques i altres activitats. Les representacions tindran lloc en diversos espais, des de la Nau de la Universitat de València al Centre Cultural Octubre, els cinemes Aragó, la Filmoteca, la SGAE, el Institut Français, els cinemes de El Teller d’Ontinyent… mentre el MuVIM presenta, com a novetat, un programa dedicat al circ.

Valencia City

El pulso de la ciudad