Les dones seran protagonistes en el Truenorayo Fest

La Mutant acollirà el pròxim cap de setmana una nova edició de Truenorayo Festun certamen nascut fa cinc anys amb el propòsit de convertir-se en una cita anual en el calendari nacional, difonent la música i la il·lustració nacional i internacional i reivindicant el paper de dones que destaquen en molts diferents àmbits de la creació, de cara al públic i també com a tècniques i professionals al backstage, on un dels objectius prioritaris és aconseguir una igualtat real i una normalització de la dona en els escenaris. En paraules d´una de les seues directores, Ada Díez, el festival “sempre ha lluitat contra vent i marea, però sempre ha aconseguit tirar endavant. Mai hem deixat d’apostar per les dones que creen, de donar-los la visibilitat que realment mereixen, i un bon exemple el trobem en el cartell d’esta edició “.

Es tracta, per tant, d’un experiment de comunitat en què el realment important són els músics i els professionals, constituint així una trobada on fomentar la creativitat. En tot este temps, Truenorayo s’ha convertit en un dels festivals més dinàmics del panorama cultural a nivell nacional, brindant al públic l’oportunitat de gaudir de propostes artístiques innovadores i poc habituals a València.

El cartell de 2018 inclourà directes a càrrec de Soleá Morente & Napoleón Solo, Julie Doiron, Sierra, Melenas, Cariño i Rayo, als quals es sumaran les noves confirmacions de Terrier, Jump To The Moon, Axolotes Mexicanos, Black Islands, Júlia, Perapertú i les sessions de Djs de Valle Nova i Lucía Gea.

Respecte a la xerrada habitual entre les activitats del festival, el protagonisme serà per al món de les subvencions i dels concursos, preguntant-nos si som tots iguals davant allò que és públic. El títol de la trobada serà El postureo y la medallita contra lo que realmente necesitas.

Finalment, Genie Espinosa s’encarregarà d’il·lustrar en directe el mural “Truenorayo Fest” que posarà la guinda gràfica al festival.

Valencia City
Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.