L’IVC promou el rodatge de «Amor en polvo»

El director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis Moreno, ha visitat el rodatge a València del llargmetratge valencià Amor en polvo, que han dirigit Juanjo Moscardó Rius i Suso Imbernón, i que han produït «Ningú és Perfecte» i «CosaBona Films», amb la col·laboració d’À Punt Mèdia i la xarxa social Wyylde. El llargmetratge compta amb les ajudes a la producció de l’Institut Valencià de Cultura.

Amb guió de María Mínguez, María Laura Gargarella i Juanjo Moscardó, Amor en polvo és una comèdia que protagonitzen Macarena Gómez, Enrique Arce, Luis Miguel Seguí i Lorena López. La pel·lícula s’està rodant durant tot el mes de juliol a València en diferents localitzacions de la ciutat.

Amor en polvo és una comèdia centrada en l’intercanvi de parelles: Pablo i Blanca han decidit iniciar-se en el món de l’intercanvi de parelles, però desobeeixen una norma fonamental: no fer-ho si estàs en crisi. Per a això, criden a dos dels seus amics solters, Mia i Lucas, i desobeeixen també la segona norma: cal fer-ho sempre amb una altra parella.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.