Joan Garí

Jor­di Roca Fon­ta­né té un nas super­la­tiu. Una nàpia d’aquelles que impres­sio­na, una trom­pa que­ve­dia­na –amb per­dó de tau­­la- que, en un cui­ner, sem­pre pot ser un avan­tat­ge. Per­què Jor­di Roca és cui­ner, i dels bons. Amb els seus ger­mans Joan i Josep s’encarrega des del 1996 de El celler de can Roca (fun­dat en 1986). L’any 2013, la cone­gu­da revis­ta bri­tà­ni­ca The Res­tau­rant Maga­zi­ne li va ator­gar el títol de millor res­tau­rant del món. I això només és un dels seus guar­dons.

Jor­di Roca s’hi ocu­pa de la pas­tis­se­ria. No ho fa gens mala­ment: The Res­tau­rant Maga­zi­ne el va dis­tin­gir com a millor xef de pas­tis­se­ria del món en 2014. Dos anys abans havia fun­dat una gela­te­ria molt espe­cial a Giro­na: Rocam­bo­lesc. Aquest estiu pas­sat Rocam­bo­lesc ha obert una fran­quí­cia a la ciu­tat de Valèn­cia, en con­cret dins el com­plex de l’hotel Las Are­nas.

Con­sul­ta l’ar­ti­cle com­plet a l’Al­ma­na­que Gas­tro­nó­mi­co

Comparte esta publicación

amadomio.jpg

Suscríbete a nuestro boletín

Reci­be toda la actua­li­dad en cul­tu­ra y ocio, de la ciu­dad de Valen­cia