Joan Garí
Jordi Roca Fontané té un nas superlatiu. Una nàpia d’aquelles que impressiona, una trompa quevediana –amb perdó de taula- que, en un cuiner, sempre pot ser un avantatge. Perquè Jordi Roca és cuiner, i dels bons. Amb els seus germans Joan i Josep s’encarrega des del 1996 de El celler de can Roca (fundat en 1986). L’any 2013, la coneguda revista britànica The Restaurant Magazine li va atorgar el títol de millor restaurant del món. I això només és un dels seus guardons.
Jordi Roca s’hi ocupa de la pastisseria. No ho fa gens malament: The Restaurant Magazine el va distingir com a millor xef de pastisseria del món en 2014. Dos anys abans havia fundat una gelateria molt especial a Girona: Rocambolesc. Aquest estiu passat Rocambolesc ha obert una franquícia a la ciutat de València, en concret dins el complex de l’hotel Las Arenas.
Consulta l’article complet a l’Almanaque Gastronómico
Comparte esta publicación
Suscríbete a nuestro boletín
Recibe toda la actualidad en cultura y ocio, de la ciudad de Valencia