L’IVC organitza a la Filmoteca un cicle amb les millors pel·lícules de l’any

La Filmoteca tanca la temporada amb un cicle que recupera les millors pel·lícules estrenades en 2017 i que continuarà després de l’estiu. Es tracta d’una selecció de títols feta a partir de les votacions dels crítics i crítiques de revistes especialitzades, com «Caimán Cuadernos de Cine», «Dirigido por», «Fotogramas» o «Cartelera Turia».

El cicle s’inaugura el dimarts 3 de juliol, a les 18.00 hores, amb la projecció de «Personal Shopper» (2016), una curiosa pel·lícula de fantasmes i crònica àcida sobre la societat de consum i el capitalisme narcisista actual, dirigida pel francés Olivier Assayas i protagonitzada per la nord-americana Kristen Stewart.

Entre les set pel·lícules programades al mes de juliol figuren també pel·lícules de cineastes contemporanis consagrats, com «Frantz» (2016), del francés François Ozon; «En la playa sola de noche» (2016), del sud-coreà Hong Sang-soo; «El viajante» (2016), de l’iranià Asghar Farhadi; «Loving» (2016), del nord-americà Jeff Nichols; i «Doña Clara» (2016), de Kleber Mendonça.

La primera etapa d’aquest cicle es tanca amb «Comanchería» (2016), un excel·lent «thriller» rural o «western» policíac dirigit per l’escocés David Mackenzie i protagonitzat per Jeff Bridges, Chris Pine i Ben Foster.

Al setembre el cicle es completa amb quatre produccions nord-americanes destacades: «Manchester frente al mar» (2016), de Kennet Lonergan; «Z. La ciudad perdida» (2016), de James Gray; «Detroit» (2017), de Kathryn Bigelow; i «A Ghost Story2» (2017), de David Lowery.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.