L’IVC promou el rodatge d'»Un mundo normal», d’Achero Mañas

El director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis Moreno, ha visitat el rodatge a Llíria del llargmetratge «Un mundo normal», dirigit per Achero Mañas i produït per Last Will Productions AIE i Voramar Films.

«Un mundo normal» és una comèdia negra que traspassa els límits entre la part dura i irònica de la vida. Segons el seu director, la pel·lícula «és una metàfora que retrata, en to de comèdia negra a voltes i unes altres de manera esperpènticament dramàtica, el dilema d’un home que ha d’actuar, per les seues circumstàncies especials, fora de la llei i en contra del que pensa el seu entorn més proper«.

La pel·lícula explica la història d’Ernesto, un director de teatre excèntric i inconformista que rep la notícia de la mort de sa mare. Camí del cementeri, roba el taüt per a tirar el cadàver a l’oceà, com era el seu desig.

La seua filla, cansada de les seues bogeries, l’acompanya amb la intenció de fer-lo canviar d’idea. En el viatge descobrirà que son pare no és cap boig i que un ha de ser fidel a si mateix, encara que això supose anar en contra de l’opinió de la majoria.

En el repartiment d'»Un mundo normal» destaquen Ernesto Alterio, Magüi Mira, Laura Mañas, Pau Durà i Ruth Díaz. El rodatge es durà a terme majoritàriament a la Comunitat Valenciana, tant a les comarques de Castelló com a les de València. La pel·lícula, que podrà veure’s en sales en 2019, disposa de les ajudes a la producció que convoca anualment l’Institut Valencià de Cultura.

Achero Mañas va guanyar el Goya al millor guió original per «El Bola» l’any 2000 i el Premi Fipresci en el Festival Internacional de Toronto en 2003 per «Noviembre».

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.