Russafa Escènica i la Fundació Bancaixa presenten “Corder”

Russafa Escènica  amb la col·laboració de la Fundació Bancaixa presenten Corder, una proposta de dansa que sorgeix com a resultat de dos tallers inclusius, primer d’arts plàstiques i després de dansa, realitzats amb persones amb diversitat funcional i professionals de la dansa durant els mesos d’octubre i novembre. Aquests tallers componen el que el festival Russafa Escènica va anomenar el Parterre, una de les novetats de la seua vuitena edició “Sorolls”.

Aquesta mostra final s’enquadra dins de la novena edició de la Setmana D-Capacitat Fundació Bancaixa, una iniciativa de sensibilització social que es desenvolupa cada any amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre, i amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de la integració d’aquest col·lectiu.

La il·lustradora Nívola Uyá va ser l’encarregada de dirigir la primera part de la proposta amb un taller sensorial en el qual van participar quinze persones amb paràlisi cerebral amb diversos graus de funcionalitar del Centre de dia del Cabanyal i alumnes del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica de Creu Roja. El resultat servirà per a crear l’escenografia de la mostra final del projecte.

la ballarina Gema Gisbert va realitzar un taller de dansa, el resultat del qual es podrà veure divendres que ve. L’objectiu que cerca aquest espectacle és el de democratitzar la creativitat en un àmbit tradicionalment tan elitista com la dansa.

Valencia City
Valencia City

El pulso de la ciudad

Sin comentarios aún

Deja una respuesta

Your email address will not be published.