La Filmoteca d’Estiu projecta «Una mujer fantástica»

La Filmoteca d’Estiu projecta dimarts, 31 de juliol, a les 22:30 hores, als jardins del Palau de la Música, «Una mujer fantástica» (2017) de Sebastián Lelio. La pel·lícula es podrà veure també dijous 2 d’agost.

Protagonitzada per l’actriu transgènere Daniela Vega, Francisco Reyes i Luis Gnecco, «Una mujer fantástica» conta la història de la jove Marina que té una relació amb Orlando, vint anys major. Després d’una nit de festa, ell mor i ella es converteix en sospitosa. A més, la seua condició de dona transsexual resulta inassumible per a la família d’Orlando i Marina ha de lluitar contra els prejudicis i la discriminació.

Oscar a millor pel·lícula de parla no anglesa i Goya a millor pel·lícula hispanoamericana, «Una mujer fantástica» és la pel·lícula més premiada en la història del cinema xilé. També és una història d’amor i de rebuig amb el suficient pes dramàtic com per no quedar-se en la simple denúncia de la intolerància social i la reivindicació dels drets dels transsexuals.

Organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d’Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Nedgia Cegas i la col·laboració de Cervesa Turia.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu es fan de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22:30 hores i la taquilla s’obri a les 21:00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros, i 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

Valencia City

El pulso de la ciudad

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.