Visit València presenta els set primers podcasts «València, una ciutat per a passejar»

Cabanyal-Canyamelar, el Grau, Velluters, Benicalap, Ciutat Vella, Russafa i l’Albereda ja tenen la seua passejada sonora

Ja es pot passejar i escoltar València a través dels seus barris i districtes i dels paisatges i personatges que els integren. Visit València ha publicat ja set podcast sobre diferents zones de la ciutat, una eina per al coneixement i el gaudi d’habitants i turistes. Fins ara, el més escoltat és el que recorre el barri del Cabanyal-Canyamelar. Spotify és la plataforma preferida pels oients.

 

Els set primers podcast formen part d’una col·lecció amb la qual es pretén donar a conéixer la ciutat a través d’un recorregut sonor de la mà de diferents personalitats. La protagonista del podcast és la mateixa ciutat, un espai sonor en el qual residents i turistes puguen escoltar la història i la tradició valenciana.

Els locutors són Luis López i María José Aledón, que faran girar el relat al voltant d’un personatge autòcton. Un especialista en cadascun dels temes en els quals València destaca com a destinació turística i que abordaran qüestions com el disseny, la sostenibilitat, la ceràmica, la gastronomia, la música, l’atletisme, l’arquitectura, la vela o la ciència, entre d’altres.

 

Els diferents podcast tenen l’assessorament de Guies Oficials de la Comunitat Valenciana. Els set primers podcast passegen pel Cabanyal-Canyamelar, el Grau, Velluters, Benicalap, Ciutat Vella, Russafa i l’Albereda tot i que, en les pròximes setmanes, abastaran tota la ciutat.

Els podcasts poden escoltar-se en les plataformes Spotify, Ivoox i Google Podcasts. Spotify és la plataforma preferida pels oients. El podcast més escoltat és el que recorre el barri del Cabanyal-Canyamelar de la mà de la ceramista Ana Illueca.

Podeu consultar els podcasts i tot el material complementari en la web de Visit València https://www.visitvalencia.com/unaciudadparapasear.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.