València prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de la mitja marató

El recorregut, de poc més de 21 kilòmetres, afectarà la circulació entre les 7:30 hores i les 11:45 hores. L’avinguda dels Tarongers romandrà tancada des de la nit de divendres. 500 persones participaran en la carrera.

Recorregut de la Mitja Marató de València 2023.

La mitja marató circularà pel següent itinerari: avinguda dels Tarongers, Ronda Nord, avinguda d’Alfauir, Primat Reig, Cabanilles, Sant Pius V, carrer de la Trinitat, Pla de la Saïdia, Mauro Guillén, Menéndez Pidal, pont de les Glòries Valencianes, Gran Via de Ferran el Catòlic, Gran Via de Ramón y Cajal, Sant Vicent Màrtir, Guillem de Castro, carrer de la Blanqueria, Comte de Trénor, Pintor López, plaça de Tetuan, General Tovar, carrer de la Pau, Marqués de Dosaigües, Poeta Querol, carrer de les Barques, plaça de l’Ajuntament, avinguda del Marqués de Sotelo, Xàtiva, Colón, Porta de la Mar, Navarro Reverter, plaça d’Amèrica, Jacinto Benavente, pont del Regne, passeig de l’Albereda, plaça d’Europa, Menorca, avinguda de les Balears, Joan Verdeguer, avinguda de l’Enginyer Manuel Soto, Doctor J.J. Dòmine, plaça de la Setmana Santa Marinera, Marcos Sopena, Eugènia Viñes, Séquia de la Cadena i, de nou, avinguda dels Tarongers.

La 32 edició de la mitja marató se celebra diumenge, 22 d’octubre, començarà a les 8:25 hores, hora de la primera eixida, i s’espera que l’últim corredor passe per meta sobre les 11:47 hores del matí.

Afeccions al trànsit rodat

L’avinguda dels Tarongers romandrà tancada en els dos sentits des de divendres, 20 d’octubre, fins a diumenge, 22 d’octubre, a les 20 hores. També s’interromprà la circulació del tramvia per esta via des de les 7:30 fins a les 12 hores de diumenge.

Línies de l’EMT

 L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha previst canvis en els itineraris de 40 línies d’autobusos durant tot el cap de setmana i coincidint amb el muntatge i desmuntatge de l’eixida i la meta de la carrera. El dia de la prova se suprimeixen, mentre dure la prova, les línies C1, 19, 30, 31, 40, C2, 92, 93 i 94. Podeu seguir totes les novetats pel que fa a la circulació i l’afecció al trànsit en la web de l’EMT, l’aplicació AppValència i les xarxes socials municipals.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.