La Diputació homenatja els medallistes de l’Europeu de Joves de Pilota

La selecció valenciana es va proclamar campiona absoluta de la competició celebrada a la localitat de Franeker (Països Baixos), en la qual participaven les categories sub15, sub17 i sub19.

La Diputació de València ha rebut este divendres al Pati dels Scala de la corporació provincial als components de la selecció valenciana de pilota de les categories sub15, sub17 i sub19, que s’ha proclamat campiona absoluta al Campionat d’Europa de Joves de la Confederació Internacional de Pilota a mà (CIJB) celebrat recentment a la localitat de Franeker (Països Baixos).

 

Gràcies a les 6 medalles d’or, 1 de plata i 2 de bronze obtingudes pels nostres pilotaris en les diferents modalitats tant en categoria masculina com femenina, el conjunt valencià va concloure en la primera posició del medaller, per davant de les seleccions del País Basc i Bèlgica. Tots els jugadors de l’equip que van acudir a l’Europeu van aconseguir medalla.

Este resultat demostra la bona salut de que gaudix este esport al nostre territori, tant en categoria absoluta com en les categories inferiors, la qual cosa garantix el seu futur.

L’acte de recepció, al qual han acudit tant els medallistes com els dos seleccionadors, Vicent Molines i Ana Belén Giner, que han estat acompanyats pel president de la Federació Valenciana de Pilota, José Daniel Sanjuán, ha comptat amb la presència del president de la Diputació, Toni Gaspar, i del diputat d’Esports, Andrés Campos.

 

Gaspar ha animat als joves jugadors a “continuar per este camí, ja que la pedrera de la pilota és fonamental, i a més s’ha felicitat per la presència de jugadores en la selecció, una cosa excepcional fa només uns anys”. D’altra banda, Andrés Campos s’ha referit als campions com “un exemple clar del que significa la vertebració del territori. Sou els continuadors de la identitat valenciana”.

A més, Campos ha volgut ressaltar “la bona salut de la qual gaudix la pilota valenciana gràcies al treball de la Federació, i com no sols s’estan aconseguint èxits i formar jugadors, sinó formar persones amb ADN valencià”.

Finalment, el seleccionador valencià Vicent Molines ha expressat el seu “orgull pel comportament que han tingut els xics i les xiques als Països Baixos”, i ha agraït el suport que presten les diferents institucions com és el cas de la Diputació.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.