La Volta a Peu torna després de dos anys en una jornada de festa i celebració

Els atletes Miguel Baidal i María Ureña, tots dos del CA Serrano, es proclamen guanyadors de la prova. Més de 6200 persones han participat en la 66 edició de la cursa.

Dos anys després, la Volta a Peu València Caixa Popular, organitzada per la S.D. Correcaminos, ha tornat a omplir per fi els carrers de València de corredors i famílies que no han volgut perdre’s aquesta gran festa del running. Més de 6.100 persones han pres l’eixida de la 66 edició de la prova degana de la ciutat que han guanyat Miguel Baidal i María Ureña, tots dos del CA Serrano.

Milers de corredors van participar a la Volta a Peu a València de 2022.

Baidal ha entrat en meta amb un temps de 17:58, seguit de Abdelali Razyn, amb 18:01, i de Abdelmaid El Hissouf, que ha tancat el podi en 18:39. En dones, Ureña ha liderat la carrera amb 22:09, seguida de Hue Nguyen, amb 22:45, i de Patricia Cabedo, que ha sigut tercera amb 23:37.

El guanyador masculí de la Volta a Peu a València 2022.

No obstant això, els grans protagonistes del matí, com sempre, han sigut els milers de corredors populars que han entrat després d’ells, i que han gaudit d’un matí d’esport i d’altes temperatures que, malgrat tot, no han restat gens de celebració a xiquets, adults i majors que no han volgut perdre’s aquesta festa “per a tots el peus”. Després de travessar la meta, tots ells han pogut emportar-se la mítica camiseta de la Volta a Peu edició 2020-2022 i una bossa de “Cultivamos el sabor: taronges de Pedralba”.

La guanyadora de la Volta a Peu a València 2022.

Donació solidària a Juntos por la Vida

Gràcies a la seua participació, la Fundación Juntos por la Vida ha recollit al final de la carrera el xec solidari per valor de 6.122 euros, contribució que es destinarà a continuar ajudant a les persones, sobretot dones i xiquets, que fugen de la guerra d’Ucraïna. De fet, un grup joves ucraïnesos que ara resideixen a València han participat també en la prova.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.