València acull este diumenge el final de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

Este diumenge, 6 de febrer, València acull l’última etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, que arriba a la ciutat per la CV30 y té la meta a l’avinguda del Mestre Rodrigo, entre els carrers de La Safor i del General Avilés.

 

La 73a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell va començar el passat 2 de febrer per les carreteres de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, on s’ha celebrat “la primera gran cita” de la temporada en el calendari ciclista internacional.

L’arribada de la volta femenina es farà entre les 11.30 i les 11.45 hores aproximadament, mentre que la masculina serà de 17.15 a 17.20 hores. No obstant això, l’avinguda del Mestre Rodrigo, entre el carrer del General Avilés i el carrer de La Safor, romandrà tancada al trànsit rodat, en ambdós sentits, des de les 06.00 hores fins a aproximadament les 20.00 hores. Les rotondes es mantindran obertes a la circulació.

 

Talls al trànsit previs

Des de les 22.00 hores del dissabte dia 5 romandrà tancat el tram entre General Avilés i el carrer de la Safor sentit d’eixida de la ciutat.

 

Restriccions a l’estacionament

Estarà prohibit estacionar en ambdós sentits de l’avinguda del Mestre Rodrigo (entre el carrer del Camp de Túria i el carrer de La Safor), així com als carrers d’Amador Martínez Rochina i de Francesc Llosa i Viguer (entre Mestre Rodrigo i Reina Violant) des del dissabte 5 a les 22.00 hores fins al diumenge 6 a les 20.00 hores.

 

Afeccions al transport públic

Pel que fa a l’EMT, les persones usuàries poden consultar tota la informació respecte a les afeccions en la secció d’Última Hora de la web, de l’App i en xarxes socials de la mateixa EMT.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.